PENGUMUMAN: Keputusan Cindai Boutique 1st GA!

Assalamualaikum~ Alhamdulillah, dengan izin Allah, Cik Cindai berjaya juga menganjurkan dan menamatkan GA buat pertama kalinya di CINDAI BOUTIQUE ni. Penyertaan yang melebihi 100 orang mmg menggembirakan CC. Ngeee~

OK lah, tanpa membuang masa, jom tgk siapa yang berjaya memiliki tudung NAJWA SCALLOP ni...

.
.
.
.
.
.
.



 SIAPA YANG BERTUAH TU?

PEMILIK NOMBOR: 34 dan 81

So, pemenang pertama adalah:


pemenang tempat ke-2 adalah:




Seperti yang Cik Cindai bagitau before, ada SEORANG pemenang tambahan yang bakal mendapat shawl jorjet + inner, sumbangan daripada CC sendiri...

Pemenangnya adalah:

Peserta pertama yg join GA

TAHNIAH untuk ketiga-tiga pemenang,dan pemenang-pemenang yang lain. Even belum ada rezeki untuk disenaikan sebagai tiga pemenang tersebut, tetapi U all semua still dapat hadiah saguhati sebagai penghargaan sebab join GA ni. Masih ingat apa hadiahnya? Klik SINI kalau nak tau. Kalau boleh nak je Cik Cindai bagi hadiah tudung kat semua, tapi faham2 lah kan.. Butik pun, butik online.. Hehehe... Apa2 pun, CC harap, kalau next time CC anjurkan lagi GA, jangan pula serik nak join k.

Sampai berjumpa lagi.. Happy shopping!  =)


p/s: kepada ketiga2 pemenang, sila drop full name, address, phone number dan tudung yg dipilih kat: sitizanariah_307@yahoo.com.

p/s lagi: Keutamaan untuk REmizati untuk pilih tudung yg disukai. Sila komen di bawah entri ini ye nak yang mana. Kak Ngah, harap tak kisah ye pilih antara dua tudung lagi yg tinggal...

13 comments:

tahniah pd kak lynn..hihi..dan yg lain!

ala..xbertuah lak ifa kak..hihi

 

seronoknya...fisrt menang tahun ni...hihihi..early bird...terima kasih dik...nak send add kat email cepat2 ni..hehe

 

alhamdulillah...
rezeki hari lahir anak hrni..

owh.. kngh xkisah kene pilih kemudian. dh menang ni pun.. cukup bersyukur.

detail sume dah emel yer..

terima kasih cik cindai!

 

ada entri khas buat cik cindai tap kul 11 malam karang baru publish...siang pny schedule dah full..hehe..
terima kasih

 

syukur menang tudung...kita minat yang saiz l, warna biru..gembira sangat2..terima kasih yer..kita dah email detail..terima kasih taw..moga sucess selalu :)

 

tahniah kepada semua pemenang :)

 

congrats to all lucky winners!

 

Tahniah kepada yang bertuah...

Pada yang kurang bertuah, Jom kita cuba lagi !!! :D