Collagen Herbalicious White (RM100)

Nak cantik putih gebu diluar? Montok ketat padat di dalam? Dapatkan COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE hari ini!!!
COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE diperkaya dengan Astaxhantin dan Vitamin C.

Harga: Rm 100/12 Sachet


Suplemen kolagen susukdara bukan semata2 kolagen dan astaxhantin yg kaya dgn Vit-C tetapi mempunyai campuran herba manjakani, kacip fatimah dan habatus sauda. Disamping kita semua ingin kelihatan cantik, kulit menjadi putih dan cerah, bebas kusam dan jeragat, gebu, mulus, anggun dan remaja. Suplemen kolagen susuk dara juga berfungsi mengetatkan dalaman, menguatkan cengkaman otot vagina, mencegah keputihan, mengencangkan payudara, menguatkan otot sendi dan melewatkan proses penuaan...juga berfungsi memperbaiki struktur kulit supaya cerah dan putih, menutup liang pori, menghilangkan kedutan dan lingkaran gelap bawah mata serta menyihatkan kuku dan rambut. Kandungan herbanya pula berfungsi memantapkan bahagian intim wanita supaya montok, ketat dn padat. Sesuai utk remaja dan wanita berkahwin.

Antara khasiat Astaxanthin:

1) sebagai anti-oksidan, 10 kali lebih bagus daripada beta-carotene

2) sebagai anti-oksidan, 500 kali lebih bagus daripada Vit E
3) meningkatkan tenaga dan ketahanan
4) memperbaiki sistem antibodi badan
5) boleh mengurangkan stress


Antara khasiat VIT- C pula:

1) Untuk kulit yang cantik, tulang, gigi dan sendi yang sihat.
-Sebab itulah si pengamal akan mendapati kulitnya lebih licin, tegang dan cantik, dan luka cepat sembuh kerana ia membentuk perhubungan tisu badan yang kuat.

2) Antioksidan yang bagus.
-Vitamin c adalah antioksidan yang berkesan dan efektif utk melindungi badan kita dari radikal bebas yang akan menyebabkan "oxidative stress".