Coklat Love Habibi (RM48)


Nama produk: COKLAT LOVE HABIBI
Keluaran : JAMU SUSUK DARA 
Sifat fizikal: lembut n kenyal, berbau wangi herbarasa; manis, lemak 
Kelemahan: air. pastikan jari anda kering ketika mencubit coklat love habibi ini.if terkena air: mudah berkulat.
Jangka hayat: 2 tahun jika tidak terkena air dan terkena panas.



Tempat simpan yg paling sesuai: dalam hbag, dalam poket hehehehe..xde lah simpan dalam suhu bilik biasa. JANGAN SIMPAN DALAM PETI AIS.

Siapa yang boleh makan: semua golongan manusia termasuk kanak2. tapi bahaya SEBAB MENAIKKAN SYAHWAT JUGA..tapi xde la seover LELAKI JUTAWAN N ABE GAGOH..

~ khas utk wanita dan lelaki yang menjaga tubuh badan supaya sehat selalu sebagai kudap2 gantian.* buang angin* melawaskan membuang air kecil n besar* melancarkan peredaran darah* menaikkan nafsu syahwat.

jika badan anda rasa lemau2 malas2 boleh ler makan coklat love habibi ini ye..

kalau ada sintom2 kalau malam semalam ehem2..pagi rasa mengantuk n lemau2 badan malas nak g kerja, malas nak buat kerja rumah jadi ambillah coklat love habibi sebagai kudap2 harian ye..1 bekas ni insyaallah boleh tahan 30 hari. gentelkan kecil je sebesar kuku kelingking.kunyah2, telan n minum air jarang ye...

sedap..kalau tgh drive pon boleh makan..tapi jgn buka ekon sbb nanti kentut2 hehehehe..

kalau rasa2 senak ulu hati..toksah cari ENO lagi dah..makan je ni..sendawa, kentut, muntah pon boleh..pastu lapang perut :-)

kalau orang lelaki susah sangat nak rasa sensasi..keinginan tu... nak tambah sensitif deria syahwat tu...

molek benar makan coklat love habibi ni....sikit2 kecur air liur...

terpandang je..tegak je pokok kelapa...

>>> anak dara boleh... nanti jd hyperaktif. n badan selim2. yg ni xde effect kat put put eh....daling2. xde effect kat tut tut lelaki ye daling.. cuma keinginan syahwat tu je terasah sikit..

>>> boleh makan 30 hari.. kalau ikut gentelan sebesar abe gagoh. tapi hani rekemen sebesar kuku jari kelinking..maka boleh lebih dari 30kali gentelan...

harga: RM48
berat: 70GM